Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мигдалеве борошно - це харчовий інгредієнт, який виробляється шляхом ретельного подрібнення та сушіння мигдальних горіхів. Цей сорт борошна високо цінують пекарі та кондитери всього світу, оскільки є основним інгредієнтом багатьох смачних десертів, зокрема знаменитих французьких макаронс, відомих своєю ніжною текстурою та неповторним смаком.
Які переваги використання мигдального борошна?
Мигдалеве борошно містить всі цінні компоненти свіжих мигдалевих зерен, які не втрачають свої корисні властивості навіть після термічної обробки. Це багате джерело насичених жирних кислот, вітамінів групи В, кальцію, магнію, фосфору, заліза, калію, біологічно активних компонентів. Однією з ключових переваг використання мигдального борошна є те, що вона не містить глютену, що робить його відмінним вибором для людей з чутливістю до глютену.
Що потрібно знати про продукт?
Інгредієнти мигдалевого борошна - це виключно очищені мигдалеві ядра.
Термін придатності мигдалевого борошна 12 місяців із дати виготовлення.
Мигдалеве борошно слід зберігати в чистому, сухому, добре провітрюваному приміщенні, що охолоджується, при температурі не вище 18 °C і відносній вологості повітря не більше 75 % без сторонніх запахів.
Країна походження товару – Іспанія.
Як використовується мигдалеве борошно?
Існує два основних види мигдалевого борошна:
● Мигдалеве бланшироване борошно без шкірки ідеально підходить для приготування ніжного та смачного макаронного печива.
● Небланшироване мигдалеве борошно, виготовлене зі шкіркою, є чудовим варіантом для випікання печива.
Мигдалеве борошно зазвичай використовується для приготування горіхової начинки, крему та печива. Це також важливий інгредієнт для виготовлення знаменитих макаронс. Крім того, мигдалевим борошном можна прикрашати овочеві та м'ясні страви, пудинги, фруктові салати, робити ніжний крем для тортів та тортів.