Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте органічний набір для випічки безглютенового хлібу у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічні продукти на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Рецепт: як приготувати вдома безглютеновий хліб із огранічної зеленої гречки
- На ніч 400 грам зеленої гречки заливаємо водою.
- Вранці добре її промиваємо.
- Перекладаємо в чашу блендера, додаємо 60 мл води, сіль і добре все збиваємо.
- Накриваємо рушником і залишаємо ферментуватися на добу за кімнатної температури.
- Змащуємо форму олією або маслом гхі, дно форми посипаємо насінням, перекладаємо тісто у форму і посипаємо насінням знову.
- Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 60 хвилин.
У наявності набори на 1 та 2 хлібини.
Відео рецепту
Корисні властивості хлібу із огранічної зеленої гречки
Зелена гречка дуже корисна великою кількістю харчових волокон, вітамінів В, А, РР, Е, а також в ній багато калію, кальцію, йоду, бору, магнію та заліза. За вмістом заліза зелена гречка є рекордсменом, тому її часто прописують як основне харчування при анемії.
Льон застосовується як добавка до інших страв у кулінарії, а також як самостійна страва. З насіння льону готують каші, їх додають у салати та супи свіжими, а також у випічку, особливо у хліб. Також насіння льону дуже корисно жувати вранці натщесерце, близько 1 ст. л. Це допомагає «розігнати» організм і наситити його енергією, почистити та наповнити вітамінами та мінералами, практично всіма, що відомі людині.
Гарбузове насіння - джерело різноманітних вітамінів і мікроелементів для поліпшення працездатності всього організму, і особливо ШКТ.
Склад: гречка зелена, насіння льону та гарбуза.