Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте нут органічний у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо нут органічний на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Нут часто називають турецьким горошком, тому що його постійно використовують у кулінарії на Сході, а також тому, що він дуже схожий на звичний нам горох. Тільки смак у нього м'якший, без різкого бобового аромату, і на вигляд при відварюванні він виходить естетичнішим, ніж розварений горох.
З нуту можна приготувати багато смачних страв! Відварений нут, рагу з нуту, нут зі шпинатом, нутовий суп, хумус, хліб з нуту... І все це буде дуже смачним і корисним, особливо, якщо до страв з нуту додати приправи, що покращують травлення. Нут - досить важка для засвоєння страва, як і всі бобові, через велику кількість білка. Але все ж таки нут засвоюється набагато легше і швидше, ніж квасоля або горох.
Чому нут від ТМ «Ахімса» такий корисний?
Будь-який нут містить до 30% білка та близько 60% вуглеводів. Це – повноцінний рослинний замінник м'яса. Нут – джерело вітаміну групи В, фолієвої кислоти та незамінних амінокислот, харчових волокон. Пюре з нуту можна використовувати для дитячого харчування, діти його люблять більше, ніж горохове пюре.
Найчастіше з нуту виробляють нутове борошно, і в нашому магазині воно теж є. Але загалом він сам по собі теж дуже популярний і смачний. Особливо якщо це нут ТМ «Ахімса» - органічно чистий, вирощений на полях Дніпропетровської області, де в окрузі на багато десятків кілометрів немає жодного переробного підприємства чи заводу. Навіть доріг, завантажених автомобілями, немає. Тому на такій землі дуже добре вирощувати органічно чисту продукцію, чим ми і займаємося.
Нут вариться майже вдвічі довше, ніж горох, квасоля, і тим паче сочевиця. Але в результаті Ви отримаєте дуже смачні боби, до яких можна додавати овочі, рис, зелень і навіть сир. Нут можна збити в пюре, з цього пюре можна приготувати тісто для пиріжків і хліба, або використовувати в натуральному вигляді. Нутові боби можна смажити, запікати і навіть консервувати. Саме з нуту готують смачний фалафель та хумус. А в Італії з нутової муки печуть хліб. Підсмажена нутова мука (і самі боби) смаком нагадують горіхи, і з них готують не тільки солоні, а й солодкі страви, наприклад, східні ласощі ладду.
Спробуйте урізноманітнити свій раціон стравами з додаванням нуту, Ви точно не пошкодуєте!
Білки | 20,5 г |
Жири | 6 г |
Вуглеводи | 50,7 г |
Енергетична цінність | 378 ккал |