Графік роботи:

Будні: 09:00–17:00

Сб - Нд: Вихідні

0
Мій кошик
Укр
Додайте товари до списку бажань

НУТ

 

Нут часто називають турецьким горошком, тому що його постійно використовують у кулінарії на Сході, а також тому, що він дуже схожий на звичний нам горох. Тільки смак у нього м'якший, без різкого бобового аромату, і на вигляд при відварюванні він виходить естетичнішим, ніж розварений горох.

З нуту можна приготувати багато смачних страв! Відварений нут, рагу з нуту, нут зі шпинатом, нутовий суп, хумус, хліб з нуту... І все це буде дуже смачним і корисним, особливо, якщо до страв з нуту додати приправи, що покращують травлення. Нут - досить важка для засвоєння страва, як і всі бобові, через велику кількість білка. Але все ж таки нут засвоюється набагато легше і швидше, ніж квасоля або горох.

Чому нут від ТМ «Ахімса» такий корисний?

Будь-який нут містить до 30% білка та близько 60% вуглеводів. Це – повноцінний рослинний замінник м'яса. Нут – джерело вітаміну групи В, фолієвої кислоти та незамінних амінокислот, харчових волокон. Пюре з нуту можна використовувати для дитячого харчування, діти його люблять більше, ніж горохове пюре.

Найчастіше з нуту виробляють нутове борошно, і в нашому магазині воно теж є. Але загалом він сам по собі теж дуже популярний і смачний. Особливо якщо це нут ТМ «Ахімса» - органічно чистий, вирощений на полях Дніпропетровської області, де в окрузі на багато десятків кілометрів немає жодного переробного підприємства чи заводу. Навіть доріг, завантажених автомобілями, немає. Тому на такій землі дуже добре вирощувати органічно чисту продукцію, чим ми і займаємося.

Нут вариться майже вдвічі довше, ніж горох, квасоля, і тим паче сочевиця. Але в результаті Ви отримаєте дуже смачні боби, до яких можна додавати овочі, рис, зелень і навіть сир. Нут можна збити в пюре, з цього пюре можна приготувати тісто для пиріжків і хліба, або використовувати в натуральному вигляді. Нутові боби можна смажити, запікати і навіть консервувати. Саме з нуту готують смачний фалафель та хумус. А в Італії з нутової муки печуть хліб. Підсмажена нутова мука (і самі боби) смаком нагадують горіхи, і з них готують не тільки солоні, а й солодкі страви, наприклад, східні ласощі ладду.

Спробуйте урізноманітнити свій раціон стравами з додаванням нуту, Ви точно не пошкодуєте!

 

 

Харчова цінність 100 г продукту

Білки 20,5 г
Жири 6 г
Вуглеводи 50,7 г
Енергетична цінність 378 ккал

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Нут 808 р органічний ТМ Ахімса

Артикул 1580369347
В наявності
139 грн
154 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Оптові ціни від 5 одиниць
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Країна виробництва Україна
Культура Органічний нут
Форма випуску Пакет
Вага 250 г
Строк зберігання 12 місяців
Гарантії Ми гарантуємо 100% якість, свіжість та натуральність наших продуктів. Це підтверджується наявністю на кожній упаковці дати виробництва, терміном дії та дати закінчення терміну дії.
Вид продукції Нут

🚗 Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно. 

🏤 «Нововю поштою» по Україні — від 70 грн.

🏤 "Укрпоштою" по Україні — від 35 грн.

 

        💵   Готівкою при отриманні

        💳   Кредитною карткою на сайт

        💳   На картку ФОП

Строк придатності вказаний на упаковці.

Харчові продукти не передбачаються до повернення або обміну згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. N 172 Про реалізацію окремних положень Закону Украї 
 "Про захист прав споживачів"( Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 1178 ( 1178-2002-п ) від 17.08.2002, N 1317 ( 1317-2003-п ) від 20.08.2003, N 1642 ( 1642-2004-п ) від 13.12.2004, N 1173 ( 1173-2005-п ) від 07.12.2005 )

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.