Графік роботи:

Будні: 09:00–17:00

Сб - Нд: Вихідні

0
Мій кошик
Укр
Додайте товари до списку бажань
НУТОВЕ БОРОШНО ОРГАНІЧНЕ

 

Нутове борошно – дуже смачна основа для безглютенового хліба та іншої випічки. Якщо борошно підсмажити перед приготуванням з нього тіста, воно набуває горіхового смаку, який перетворить будь-яку страву на святкову. Нут, як і нутове борошно, засвоюється набагато легше звичайного гороху, а також інших звичних нам бобових. Смак випічки з нутового борошна не такий «гороховий», як у тіста з горохового борошна. Випічка виходить більш повітряною, розсипчастою та смачною.

З нутового борошна можна приготувати величезну кількість страв. Якщо вивчити класичні рецепти Індії та інших близькосхідних країн, то там нутове борошно використовується у кожному другому блюді. І це не дивно, адже нут – одне з найкращих рослинних джерел білка у світі, а жителі Сходу переважно вегетаріанці. Саме тому, що ці люди їдять у великих кількостях бобові, і зокрема нутове борошно, вони не страждають від нестачі білка.

Нутове борошно від ТМ «Ахімса»: у чому цінність?

Щоб приготувати нутове борошно, потрібно спочатку виростити нут. Ми вирощуємо не просто бобові та злакові, а одні з найчистіших продуктів в Україні та навіть у Європі. Наші органічно чисті поля розташовані в заповідній зоні Дніпропетровської області, де на багато кілометрів довкола немає жодного переробного підприємства чи автостради. Пшениця, жито, спельта, горох, нут, соняшник, малина, полуниця та інші продукти, які ростуть на цих полях, повністю натуральні, не тепличні, ніколи не підгодовуються чужорідними добривами. А значить, і Ви зі своїми рідними отримаєте максимум користі від цих продуктів.

Ми рекомендуємо використовувати нутове борошно в суміші з пшеничним, щоб тісто вийшло більш клейким і можна було з нього ліпити пиріжки та вареники. Але якщо готувати випічку тільки з нутового борошна, то краще випікати її у формі. Тоді вийде дуже смачний хліб або пиріг з овочами, який на сході називається докла. Також з нутового борошна можна приготувати найсмачніший кляр, в якому потім обсмажуються овочі в тісті. Нутове борошно - це основа для смачної солодощі - ладду. Вона обсмажується у великій кількості вершкового масла з додаванням цукру, іноді вершків і сухофруктів з горіхами. В інтернеті є безліч рецептів цієї страви, і Ви можете вибрати той, що сподобається саме Вам.

У нутовому борошні містяться вітаміни групи В, фосфор, калій, залізо, селен, мідь, натрій, кальцій, магній та інші корисні складові, заради яких ми і купуємо такі продукти, як нутове борошно. Також вона багата на харчові волокна, яких у борошні більше 10%.

Нутове борошно – калорійний продукт, і його не можна назвати дієтичним. Але ті, кому не потрібно дотримуватися дієти, або у кого дієта полягає у високобілковому харчуванні, можуть повною мірою використовувати всі переваги органічного борошна ТМ «Ахімса».

 

 

Харчова цінність 100 г продукту

Білки 22,4 г
Жири 6,7 г
Вуглеводи 57,8 г
Енергетична цінність 387 ккал
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Нутове борошно органічне 20 кг ТМ Ahimsa

Артикул 1836540754
Під замовлення
1 921 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Культура Органічний нут
Вага 20 кг
Гарантії Ми гарантуємо 100% якість, свіжість та натуральність наших продуктів. Це підтверджується наявністю на кожній упаковці дати виробництва, терміном дії та дати закінчення терміну дії.
Тип обробки Цільнозернова
Країна виробництва Україна

🚗 Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно. 

🏤 «Нововю поштою» по Україні — від 70 грн.

🏤 "Укрпоштою" по Україні — від 35 грн.

 

        💵   Готівкою при отриманні

        💳   Кредитною карткою на сайт

        💳   На картку ФОП

Строк придатності вказаний на упаковці.

Харчові продукти не передбачаються до повернення або обміну згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р. N 172 Про реалізацію окремних положень Закону Украї 
 "Про захист прав споживачів"( Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 1178 ( 1178-2002-п ) від 17.08.2002, N 1317 ( 1317-2003-п ) від 20.08.2003, N 1642 ( 1642-2004-п ) від 13.12.2004, N 1173 ( 1173-2005-п ) від 07.12.2005 )

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.