Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ми настільки звикли до застосування звичайної цибулі при приготуванні будь-яких страв, що вже не уявляємо свого життя без неї. Але, виявляється, є люди, які не їдять цибулю, тому що не переносять її різкий запах і смак. І практично завжди, коли людина відмовляється від ріпчастої цибулі хоча б на місяць, вона потім не може її їсти - настільки її смак і запах стає неприємний.
Але в кулінарії все одно хочеться використовувати якісь спеції, трави та коріння, що надають стравам особливий смак та аромат. І одним з таких продуктів є шніт цибуля. Це трав'яниста багаторічна рослина, яка своїм листям за смаком і запахом дуже нагадує ріпчасту цибулю. Тільки ось аромат шніт цибулі, як і її смак, набагато ніжніший, м'якший, смачніший. І, найголовніше - після вживання в їжу листя шніт цибулі тіло не просочується тим запахом, який зазвичай залишає після себе цибуля. Так як звичайна цибуля забиває носові рецептори, ми часто не чуємо "наслідків" її вживання в їжу. Але, повірте, запах залишається, і ще й який!
Щоб готувати смачні, корисні, приправлені спеціями страви, не обов'язково скрізь класти цибулю та часник. Тим більше, що це не їжа, а антибіотик, ліки. Навіщо так ризикувати, коли є багато трав'яних рослин, які і смак дають схожий, і аромат, і здоров'я не псують? Шніт цибуля – дуже смачна трава для приготування супів, каш, рагу та багатьох інших страв, у які Ви хочете класти гострі та ароматні спеції. Використовуйте шніт цибулю за смаком, або як звичайну суху зелень, і Ваші страви стануть вишуканими, по-справжньому ароматними та смачними, а Ваша свідомість та тіло залишаться чистими.
Як ми вирощуємо шніт цибулю
Ця приправа росте на органічно чистому городі наших добрих друзів, які визнають лише органічне землеробство та органічно чисті продукти. Земля знаходиться в глухому куточку Тернопільської області, де на багато кілометрів довкола немає ні завантажених доріг, ні заводів. Все, що росте на цій землі, удобрюється тільки гноєм від власних корів, а тому виростає великим, смачним і ароматним. Це стосується і шніт цибулі. Друзі збирають її, акуратно та дбайливо ріжуть і сушать у тіні, а потім пакують у паперові пакети для кращого зберігання. І у такому вигляді приправа потрапляє до наших покупців. Це повністю ручне виробництво, тому наявність у приправі сторонніх трав і домішок повністю виключена.