Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте сіль з базиліком у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічні продукти на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |

Якщо Ви хочете приправити своє життя особливим смаком, радимо купити сіль екстра з додаванням базиліку ТМ «Ахімса». Це екологічно чиста, ароматна сіль, яка просякнута гостротою базиліка, його особливим смаком та запахом.
Для того, щоб виготовити таку сіль, потрібно не просто змішати порізаний сухий базилік з сіллю. Цей базилік повинен бути вирощений особливим чином на органічно чистій землі і зібраний з особливою увагою. Тому що базилік має дуже цікаву особливість – він вбирає абсолютно всі хімікати, якими насичена земля. Якщо поля удобрюють або поливають хімією, то базилік насамперед вбере все це у своє листя, яке ми потім їмо. Тому для виготовлення нашої солі з базиліком ми використовуємо власноруч вирощений домашній органічний базилік. І нам не соромно та не страшно пропонувати ці товари Вам, а також їсти їх самим.
Де можна використовувати сіль із базиліком від ТМ «Ахімса»?
Таку сіль, звичайно, рідко застосовують для підсолювання супів, борщів та інших страв у великому обсязі. Скоріше її використовують як оригінальну приправу для надання особливого смаку конкретним стравам.
Базилікова сіль додасть нотку Греції та Італії будь-якій страві, тому її часто додають у «середземноморські» продукти: сири, салати з фетою, помідори і т.д. Ми радимо використовувати сіль з базиліком для наступних страв:
- помідорів у будь-якому вигляді;
- соусу або салату Капрезе з фетою та помідорами;
- кавуна або мускатної дині;
- попкорну;
- піци;
- макарони;
- томатного супу-пюре із вершками;
- смаженої картоплі;
- гарбуза, запеченого або засмаженого на грилі;
- спаржі чи запеченої квасолі;
- трав'яно-фруктового компоту;
- лимонаду;
- песто та багатьох інших страв.
Але, якщо Ви дуже любите базилік, то для Вас цей список не стане стіною спотикання. Ви можете експериментувати, використовуючи сіль з базиліком для надання особливого смаку будь-якій страві, яку Ви любите.