Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купуйте органічну малину у перевіреного постачальника – TM Ahimsa
Ми – сімейна ферма.
Вирощуємо органічну малину на власних полях у Дніпропетровській області. В радіусі 50 км відсутні великі заводи чи фабрики, тому наші продукти дійсно екологічно чисті.
Наші поля у заповідній зоні |
Наша родина |
Беремо участь у міжнародних виставках та покращуємо стандарти роботи |
Використовуємо новітнє обладнання, щоб ви отримували найвищу якість |
Органічні сертифікати, що дійсні у США та Європі
Маємо сертифікати, що дійсні у Євросоюзі та США.
Кілька раз на рік без попередження незалежні інспектори перевіряють нас. Тож ви можете буди впевнені у якості наших продуктів.
Сертифікат для Евросоюзу |
Сертифікат для США та Канади |
Коли за вікном зима, і в будинку немає свіжих ягід, на допомогу приходять винаходи вчених та кондитерів, такі як сублімована малина, полуниця та інші ягоди. У чому відмінність такої ягоди від звичайної? Чи не є сублімована малина фарбувальним порошком без користі та смаку? І взагалі, що таке сублімація та навіщо вона потрібна у побутовому житті?
Що таке сублімація
Якщо свіжу, соковиту ягоду просто покласти в холод, вона замерзне, але при розморожуванні віддасть весь свій смак разом із соком, який просто витіче з неї. Через це просте заморожування ягід – не дуже підходящий спосіб їхньої тривалої заготівлі. У той же час, якщо просто висушити ягоду, вона стане сухою та твердою. І використовувати її можна буде максимум у компоті.
Але сублімація – це унікальна технологія заготівлі ягід та фруктів, за якої вдається уникнути вищезгаданих недоліків. Сублімація, якщо описувати дуже простими словами – це видалення із швидкозаморожених ягід рідини шляхом її випарювання під низьким тиском. Тобто ягоду, наразі малину, заморожують до -40 градусів Цельсія, і потім поміщають у спеціальний резервуар. З цього бака викачують повітря і одночасно підвищують температуру. У таких умовах вода з ягід у формі льоду починає випаровуватись, не пошкоджуючи м'якоть ягоди. Через кілька годин такого сушіння залишається повністю суха ягода, яка зберігає всі вітаміни, але повністю позбавляється води. І цю ягоду для Вашої зручності ми перемелюємо на порошок. У такому вигляді малину або іншу сублімовану ягоду можна використовувати будь-де в будь-який час року: у випічці, смузі, мюслях, напоях, чаях і т.д.
Кому підходить сублімована малина?
Свіжа малина доступна далеко не цілий рік. Навіть наші плантації ремонтантної малини дають плоди до середини вересня, не більше. Але ж взимку малина може рятувати від багатьох захворювань! Де її взяти? Варення – не найкращий варіант, оскільки варіння не надає малині користі. До того ж кількість цукру, яка зазвичай використовується навіть при заготівлі свіжої малини, може «покалічити» організм, тоді як малина його лікуватиме.
А в сублімованій малині немає жодного грама цукру. Це повністю натуральний продукт, який доступний цілий рік. Сублімована малина дуже корисна тим, хто:
- постійно подорожує та потребує натуральних продуктів;
- живе у місцевості, де будь-які ягоди на вагу золота;
- має проблеми із зубами, через що йому складно пережовувати дрібні малинові кісточки;
- хоче скуштувати натуральний концентрований смак малини навіть у січні.
Використовуйте сублімовану малину у випічці та при виготовленні кремів, під час сніданку, як смакову добавку до будь-яких солодких страв. Ви здивуєтесь насиченим, яскравим смаком натуральної малини, тим більше, що сублімована малина від ТМ «Ахімса» – це справжня, натуральна органічна ягода у формі порошку.
ДЕ І ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ?