Кількість
|
Вартість
|
||
|

СКЛАД: органічна соя, коагулянт ГДЛ.
Тофу ще називають соєвим сиром. Це веганський замінник сиру та м'яса, який використовується у різних стравах як у сирому, так і в смаженому чи тушкованому вигляді. Тофу має нейтральний смак з легкою кислинкою (це особливість крафтового виробництва), тому його дуже легко поєднувати з різними спеціями та приправами.
Тофу - це повноцінне джерело білка для людей, які не вживають їжу тваринного походження. Він виготовляється із соєвих бобів, і містить у дуже великих кількостях марганець, фосфор, кальцій та селен. З кількох існуючих на ринку різновидів тофу ми пропонуємо шовковий, або м'який тофу. Він найкраще підходить для приготування веганського омлету, паштету та будь-яких страв, де потрібний сир для намазування. Але також його можна додавати до рагу та інших страв, порізавши шматочками.
Як виробляється тофу?
Тофу готується із соєвих бобів, які віджимаються на спеціальному устаткуванні у «молоко». З цього соєвого молока, при додаванні харчового коагулянту ГДЛ (глюконо-дельта-лактон, Е575, природного закислювача, що виробляється з глюкози), в процесі згортання виходить сироподібна маса - майбутній сир тофу. Цю масу пресуємо до потрібного стану, потім вакуумуємо і відправляємо Вам. Наш сир тофу завжди свіжий, що ви можете відчути навіть на смак.
У тофу є одна чудова перевага: він буквально «вбирає» у себе будь-який смак і запах, який з ним доторкнеться. Отже, йому можна надавати будь-який смак за допомогою приправ, спецій та інших продуктів (не тільки солоний, а й солодкий). Тофу можна засмажити на грилі, запікати, нарізати шматочками у салати.
В процесі пресування тофу можна залишити стільки вологи, скільки потрібно для отримання тофу різних сортів. Наш тофу в міру вологий, не сухий, не розсипається. Його можна надалі засолювати або маринувати на власний розсуд. Якщо тофу здасться Вам надто м'яким та «соковитим», можете покласти його під прес на 20 хвилин, щоб зайва рідина витекла. Також тофу популярний тим, що це продукт низької калорійності. У ньому лише 70 ккал на 100 г продукту, що дуже мало в порівнянні зі звичайним сиром. Любителі дієтичного харчування цінують тофу саме за це, купуючи у великій кількості його для всієї родини.
Сою для шовкового тофу ТМ «Ахімса» ми вирощуємо самі, тому що хочемо вживати в їжу та іншим пропонувати лише органічно чисті продукти.
Енергетична цінність | 70 Ккал |
Вуглеводи | 1,5 г |
Білок | 8 г |
Жири | 4 г |
Клітчатка | 1 г |
Марганець | 0,6 мг |
Кальцій | 201 мг |
Селен | 9,9 мг |
Фосфор | 121 мг |
Мідь | 0,2 мг |
Залізо | 1,6 мг |
Магній | 37 мг |
Цинк | 0,8 мг |
Фолієва кислота | 19 мг |