Кошик
161 відгук

Сегодня выходные, все ваши заказы мы обработаем и отправим в понедельник. Слава Украине!

Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
Кошик
+380 (67) 009-01-08
Борошно пшеничне цільнозернове органічне 1 кг ТМ Ahimsa, фото 2
Борошно пшеничне цільнозернове органічне 1 кг ТМ Ahimsa, фото 2
Борошно пшеничне цільнозернове органічне 1 кг ТМ Ahimsa, фото 2
Борошно пшеничне цільнозернове органічне 1 кг ТМ Ahimsa, фото 3
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
БОРОШНО З ОРГАНІЧНОЇ ПШЕНИЦІ ЦІЛЬНОЗЕРНОВІ

Сучасне борошномельне виробництво випускає кілька десятків видів борошна. Її класифікують залежно від помелу, тобто розміру одержуваних крупинок. Цільнозернові борошно відрізняється більш великими частками, які виходять після помелу. Вони зберігають всі корисні складові зерна: починаючи з оболонки і закінчуючи зародком.

Наші предки навчилися випікати хліб, більш чотирьох тисячоріч назад і він був з борошна грубого помелу. Його вважали лікарем, про нього складали перекази і повір'я. Багато прислів'я, приказки про хліб дійшли до нас, не втративши своєї актуальності. «Хліб – батюшка», «Хліб – всьому голова» – так ніжно і лагідно ставились до нього люди. Такий хліб містить безліч корисних елементів, життєво необхідних людині.

КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ

У складі пшеничного цільнозерновий борошна містяться вітаміни: C E D5 B P. Мікроелементи: йод, селен, мідь, калій, хром, кальцій.

У пшеничного цільнозерновий борошні містяться рослинні волокна, які слугують своєрідною «щіткою» для кишечника (калоризатор). Клітковина полегшує виведення з організму продуктів переробки, важких металів, радіоактивних речовин, підвищує імунітет. Регулярне вживання виробів з пшеничного борошна цільнозерновий допомагає організму легше перетравлювати їжу, знижує рівень цукру, покращує пам'ять, зір, запобігає ожирінню, знижує відсоток онкологічних захворювань.

Головна користь цільнозерновий борошна полягає в наявності в її складі всіх компонентів самого пшеничного зерна. Відомо, що майже всі вітаміни і мінерали в пшениці концентруються саме в оболонці — тих самих висівках і алейроновим шаром, які видаляються при підготовці до помелу.

Отже, склад цільнозерновий борошна містить вітаміни групи В, вітамін Е, Н, кальцій, марганець, залізо, хром. Ці елементи роблять благотворний і оздоровлюючу дію на кровоносну, серцево-судинну, травну системи організму.

Крім того, головна відмінність від звичайної борошна — наявність клітковини, неперевариваемых оболонок зерна, які стимулюють перистальтику кишечника, покращують стілець і перешкоджають всмоктуванню холестерину і запуску гнильних процесів в кишечнику. Саме клітковина перешкоджає нормальному підйому тіста при випічці. Але її відсутність в борошняних виробах є причиною порушень обміну речовин і проблем з травленням.

ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ НА 100 Г

БІЛКИ
11 г
ЖИРИ
1.5 г
ВУГЛЕВОДИ
70 г
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ
330 ККАЛ
Основні
Виробник Ahimsa
Країна виробникУкраїна
КультураПшениця
ҐатунокДругий
Термін придатності12 міс
УпаковкаПакет
Вага1 кг
Ціна за 1 кг32
Користувальницькі характеристики
ПшениціПродукти з пшениці
  • Ціна: 38 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner